Automata váltó olajcsere

dav

Automata váltó olajcsere

A legtöbb gyártó mostanában már nem beszél örök életű váltóolajról, így van ez a volvo v60PHEV típusnál is, ahol …használatfüggően ugyan…de 90 000 km az intervallum.

A váltó olaj cseréje mindig is „kényes” téma volt. Sokat hallottunk ár az olajcsere után meghibásodott váltókról. Ezek a váltók javarészt a szakszerűtlen olajcserék áldozatai.

Szakszerűtlennek nevezem azt a fajta olajcserét ,ahol leveszik a kartert,kicserélik a szűrőt,leengednek 3-4 liter használt olajat(ezzel a technológiával nem jön le több) és ennyi a munka elvégezve. A maradék 4-5 liter használt olaj viszont benne marad a váltóban.

Az általunk kínált olajcsere 99% hatékonyságú!

Ez annyit jelet,hogy a váltóban lévő összes olajmennyiség 97-99%-át ki tudjunk cserélni egy  speciális powerflush technológiát alkalmazó gép segítségével.

Félreértés ne essék….az olajcsere nem csodaszer!Kisebb egyenetlenségeket kisimíthat,de egy hibás  váltónem fog tőle megjavulni…..sokan keresnek,hogy üt, ráz,nem vált, csúszik a váltó….ilyenkor mindig elmondom,hogy az olajcsere egy karbantartási és nem javítási művelet és sajnos már késő…

 

 

Üdv.:

Mátrai Zoltán

V60service

2 thoughts on “Automata váltó olajcsere

 1. Tófalvy József says:

  Szeretnék olvasni az aotomata váltó 5000 km utáni “életéről” is, mivel másfél évvel ezelőtt vettem egy CX60
  Nekem egy TF-80SC típusú váltóm van, az előző tulajok “elfelejtettek” olajat cserélni a váltóba. Nem tudom, hogy én most 226 ezer km. után mit tegyek, cseréljek olajat a váltónba vagy mre?

  • Mátrai Zoltán says:

   Üdv
   Mindenképp érdemes!
   Nagyon sok v60phev(hybrid) típusú autóban cseréltük már le a váltó olajat hasonló futással….az ügyfeleink olajcsere utáni tapasztalata nagyon pozitív 🙂
   Ha gondolja ugorjon ki hozzánk és megmutatom az before-after olajat .Utánna nem lesz több kérdés,hogy cseréljük e vagy sem 😉
   De kérem hívjon fel és szívesen válaszolok a kérdéseire.
   Mátrai Zoltán
   06302224616

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük